T-shirts met een boodschap!

En vele andere bedrukte producten zoals sweaters, hoodies, jassen, kussens, mokken en tassen.

Klik HIER voor de webshop.


Collectie 2021 🌈


T-shirts met een goede of mooie boodschap (tekst en/of afbeelding) heb ik altijd al erg interessant en leuk gevonden om te verkopen. Waarom? Omdat er uiteindelijk 3 partijen mee gediend zijn:

Partij 1: Diegene die een bepaalde boodschap uit wil dragen;

Partij 2: Diegene die de boodschap leest kan zijn mindset (gedachtegoed) positief veranderen;

Partij 3: De verkoper (krijgt in ruil voor tijd en energie een ruilmiddel beschikbaar).

In het verleden heb ik heel veel T-shirts verkocht aan toeleveranciers van grote marathonlopen in Nederland. Ik had toen contact met de toenmalige bondscoach Wim Verhoorn van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Deze bondcoach was ook persoonlijk marathonbegeleider van de Prinsen van het Koningshuis. Enkele Prinsen hebben in die tijd ook T-shirts gedragen die bij ons vandaan kwamen.

In die tijd was ik nog niet op de hoogte dat we een nep Koningshuis hadden (Juliana is immers een burgermeisje/geruilde baby, bewijs aanwezig!) en wat ze achter de schermen allemaal uitspookten, maar dat terzijde. Ik schrijf daar veel over in mijn blogs op mijn website www.freedom-for-all.com.

Herman van Veen bestelde middels een manager toendertijd kinder T-shirts bij ons met het thema "Alfred Jodocus Kwak". Het Land van Ooit bestelde in die tijd ook kinder T-shirts bij ons. Ik was toen hoofd van de binnendienst (1994-1999) en had toen alles goed onder controle. Was een leuke en leerzame tijd voor mij.

Echter in die tijd heb ik zeker al wel gemerkt dat in het zakenleven met grote bedrijven hele andere normen en waarden werden gehanteerd wat de omgang tussen mannelijke klanten en mij betrof. Er werd weleens geld geboden en ik kreeg weleens uitnodigingen. Ik heb er nooit aan meegedaan, heb altijd vriendelijk bedankt daarvoor. Daar ben ik nu wel blij om nu ik beter geïnformeerd ben.

We leven in een behoorlijke zieke en corrupte samenleving wat dat betreft. Ik druk mij hierin nog voorzichtig uit, het is een ware horrorwereld wanneer je in de rabbith hole duikt.

De boodschappen op onze kleding draagt bij tot het ontwaken van de bevolking 🙏


Maar nu even "To the Point":

Heb je interesse in een goede of mooie boodschap op T-shirts?

Zo ja, lees dan verder...

Zo nee, Bye for Now, even goede vrienden ❤️Hoe je eventueel deze T-shirts kunt bestellen?


Klik op de onderstaande twee T-shirts (afbeelding) wanneer je meer info wilt of T-shirts wilt bestellen.

Wat ik met de opbrengst (winst) doe van de T-shirts?

Voor dit moment breid ik van de opbrengst eerst mijn platforms verder uit voor de bevolking, omdat ik dat voor nu heel erg belangrijk vind. Of ik koop iets voor mezelf wanneer dat echt, echt nodig is. Ik leef echt 'low budget' momenteel. Heb geen job of een uitkering, dus heb ook geen andere keuze.

Heb aub geen medelijden nu, het is mijn eigen keuze voor nu in dit moment.

Don't worry, be happy ❤️

Ik word qua eten, drinken en onderdak goed verzorgd!

Maar mijn schoenen zijn nu bijvoorbeeld echt aan de beurt om die om te ruilen voor nieuwe schoenen. Als ik je nu daarvan een foto zou toezenden zul je dat direct kunnen beamen 🤣

Ja, ik lach er maar om...

Dan blijf je wel overeind in de nu nog zieke horror wereld, man man...

Maar dat gaat veranderen, daar ben ik 100% van overtuigd!

We zijn VRIJ ❤️

Echter geldt nu het recht van de sterksten, de slimsten en de gewetenlozen nog...

Dank alvast voor het lezen tot nu toe.

Ruilsysteem ❤️


Zie de verkoop van de T-shirts als een ruilsysteem voor mij. Ik geef jullie info in ruil voor het bestellen van een T-shirt, een kleine of grote(re) Donatie of een woord van Dankbaarheid. Alles is goed. Mijn info kun en mag je ook op social media delen, dat kost bijna niets, slechts een beetje tijd en energie. En heb je daar helemaal geen zin in? Dan doe je dat toch niet? Is mij ook goed. Want jij bent immers de regisseur van jouw eigen leven, niet ik.

Die knop heb ik voor mijzelf echt allang omgezet, take it or leave it, don't worry!

Anders zou ik nooit kunnen doen wat ik al jaren aan het doen ben:

Het informeren van de bevolking!

En omdat het mijn Missie is op Aarde 🙏Klik op de onderstaande afbeelding van de T-shirts voor meer info of om eventueel direct te bestellen!


Opmerking: Alle teksten en/of afbeeldingen (boodschappen) kun je bestellen op verschillende kleuren T-shirts (in kinder-, dames- en herenmaten). Ook T-shirts met een lange mouw, sweaters, hoodies, jassen, kussens, tassen en mokken zijn zelfs bestelbaar.

Klik op het onderstaande T-shirt voor de webshop.


Dank voor je Support  ❤️

CONTACT  FACEBOOK VIDEO YOUTUBEMIJN DONEERACTIE MIJN WEBSHOPMIJN BLOG"Ik ben een boodschapper van Boven"


Waardeert U de inhoud van mijn blogs of artikelen?
Of heeft U een opmerking of vraag over een artikel of blog?

Stuur dan een e-mail naar: info@dieniekars.nl
 
Wilt U dit platform of mijn Missie graag financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn bankrek.nr. DE53 4035 1060 0073 8838 03 t.n.v. D. Kars met als omschrijving: DONATIE.
 
Tip: Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een boodschap.
Klik hier voor de webshop. Ook het delen van mijn blogs en/of artikelen is een mooie en goede vorm van supporting.

Mijn Telegram kanaal heet "HET GROTE ONTWAKEN" ► https://t.me/GesaraNederland
 
Alle info op dit platform mag vrij gedeeld worden met vermelding van de bron.

Alle rechten voorbehouden.

©2022 │ GO WITH THE FLOW ❤️  

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin