"Mijn omgeving die mij mede vormden...


Als de huidige Dienie"


Voorwoord


De titel van mijn nieuwe boek bedacht ik zojuist (11 augustus 2021 om 11:47 uur) naar aanleiding van een gesprek gisteravond met een familielid van mij.

Voor mij een mooie en uitstekende mogelijkheid om allerlei familieleden, relaties en bekenden eens de revue te laten passeren die mij mede vormden als mens van vlees en bloed. Om eindelijk eens het hoge woord er uit te kunnen gooien van familieruzies, hoe ze ontstaan zijn en schoon schip te kunnen maken met bepaalde mensen, door ze te vergeven voor hun fouten of onhebbelijkheden.

Ben van plan om alle registers open te gooien, om eindelijk eens bepaalde handelingen of gebeurtenissen te openbaren die tot consequenties of acties hebben geleid bij familiebanden, relaties en bekenden.

Ik zal ook de mooie dingen benoemen van mensen (familieden, relaties en bekenden) die mijn leven juist verrijkten met kennis of ervaringen 🌺


Met wie zal ik beginnen?


Oke, ik (Dienie) zal zelf de aftrap geven met wat ik reeds over mijn eigen verleden schreef...

Dit kun je lezen wanneer je de onderstaande link aanklikt.

Mijn verleden ► https://www.ikwilallesweten.nl/mijn-verleden/

Mijn verleden schreef ik eind 2020 op.

Zodoende kan en mag ik nu van mijzelf schrijven over de fouten en onhebbelijkheden van andere mensen die mijn leven in een bepaalde richting duwden. Je kunt ook zeggen, door wie ik mij in een bepaalde richting liet duwen. Ja, ook ik heb enig inzicht gekregen in mijzelf, in mijn eigen levenswandel en handelen.

Mijn doel van dit boek is dat we afscheid kunnen nemen van het verleden en met elkaar een Nieuwe Wereld kunnen gaan betreden die nu kort voor de deur staat in verband met de aankomende Apocalypse.Mijn lieve Papa,


Oh, wat mis ik je lieve Papa...

Maar het ging echt niet meer...

Je lichaam was echt helemaal op...

Je kreeg zelfs nog veel extra jaren natijd om bij Mama te kunnen zijn...

En te kunnen genieten van je aardse leven...

Wat je ogen zagen konden je handen maken...

Je hielp veel mensen, zonder voorwaarden te stellen...

Nu zorg ik voor Mama, dat heb ik je beloofd voordat je stierf...

Ik denk veel aan je Daarboven...

Je wist dat we contant konden hebben na de aardse dood...

Ik heb je deze boodschap meegegeven...

Ik heb reeds de bevestiging gehad Pap...

Het ga je goed Daarboven...

Inderdaad, doe het boek maar dicht, het is allemaal anders daarboven...

Dank voor alles wat je voor me deed...

En er te zijn als Vader voor mij...

Tot ooit lieve Vader...


22 oktober 2018
22 oktober 2018


Tante Riet en Ome Paul,


Jullie gaven mij heerlijke knuffels tijdens de gezamenlijke vakanties met mijn ouders en omarmden mij met heel veel liefde. Ik zal dat nooit vergeten... Ik had dat als kind zo nodig...

Ik voelde mij toen al zo anders...

Zo alleen, zo eenzaam...

Ik hunkerende naar jullie knuffels...

Zodat ik weer nieuwe levensenergie kreeg...

Ontelbaar veel kusjes xxxxxxxxxx

Bedankt lieve mensen!


Bye for Now, Dienie ❤️


Laatste update 02-09-2021

NB: Dit boek wat ik nu aan het schrijven ben is nog de ruwe versie, een soort van kladblok, wat ik nog steeds vorm aan het geven ben. Soms zal ik zinnen of woorden aanpassen, alinea's verwijderen of aanpassen en namen weglaten of een andere naam geven (gefingeerd).

Wat ik eigenlijk wil zeggen:

Heb je problemen met bepaalde Openbaringen?

Stuur mij dan een bericht middels het onderstaande contactformulier.

Dan zal ik erover nadenken om een aanpassing te doen van het geschrevene.

Lieve groet, Dienie


CONTACT  FACEBOOK VIDEO YOUTUBEMIJN DONEERACTIE MIJN WEBSHOPMIJN BLOG"Ik ben een boodschapper van Boven"


Waardeert U de inhoud van mijn blogs of artikelen?
Of heeft U een opmerking of vraag over een artikel of blog?

Stuur dan een e-mail naar: info@dieniekars.nl
 
Wilt U dit platform of mijn Missie graag financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn bankrek.nr. DE53 4035 1060 0073 8838 03 t.n.v. D. Kars met als omschrijving: DONATIE.
 
Tip: Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een boodschap.
Klik hier voor de webshop. Ook het delen van mijn blogs en/of artikelen is een mooie en goede vorm van supporting.

Mijn Telegram kanaal heet "HET GROTE ONTWAKEN" ► https://t.me/GesaraNederland
 
Alle info op dit platform mag vrij gedeeld worden met vermelding van de bron.

Alle rechten voorbehouden.

©2022 │ GO WITH THE FLOW ❤️  

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin