Mijn nieuwste boek wat ik aan het schrijven ben:"Ik wil alles weten!"

Welkom in mijn belevingswereld...


Mijn wens is alles te ontdekken en te weten komen over de werkelijke Geschiedenis en Kennis van de Mensheid en onze Aarde.

Wilt U dat ook?


Lees dan met mij mee...


Laatste update 29 september 2021


"Alleen de Waarheid kan ons voorbereiden op de leugens die nog komen..."


Een jaar geleden alweer:


29-09-2021Precies een jaar geleden schreef ik op Facebook:


Kijk en oordeel zelf wat je ziet op https://www.weerplaza.nl/

Boven Noorwegen, zojuist gekeken, wat zie je daar?

Was gisteren ook al te zien, zelfde driehoek.

Wat was dat wat we daar zagen?

Zie link als bewijs ► https://www.facebook.com/waarheidsvinderHet gevaar van nanofijnstof

29-09-2021


Interview over nanofijnstof - Iedereen luisteren!

De verborgen link tussen nanofijnstof, 5G straling, vaccinaties, 9/11, klimaat, Covid The Great Reset agenda van Klaus Schwab (WEF) en de oplossingen hoe we eruit kunnen komen.

Telegram kanaal ► https://t.me/smogrefugees/138


BERICHT

29-09-2021

Dit bericht kreeg ik vandaag binnen:

Mocht ik Uw vriend niet meer zijn?

Of is het fuckbook?

Jammer, verdeel en heers en totale chaos gaat komen.

Geen Trump, geen NESARA, is van Klaus Schwab, alles opkopen, net als OPPT soeverein wereldburger.

We staan er bij te kijken.

Dajhal zijn leger is dit en kunnen we niet verslaan, totdat profeet Isa Jesus terug zal keren.

Eerst de Mehdi, geen mens gaat dit stoppen, dit is de duivel eindtijd.

Alles staat beschreven en komt al uit.

Hoe kon iemand dit 1400 jaar geleden al weten?

Profeet Mohammed heeft ons gewaarschuwd.

Vrede zei met hem.

De verdrukking, je kunt beter mensen daar eens in laten verdiepen.

Krijg je goeie daden, vertellen over onze Creator, maar bij velen onbreekt de kennis.

Daarom hebben ze alles gemanipuleerd.

Ik ben Nederlander en heb dit ook van broeders geleerd en ben bekeerd.

Ben hun dankbaar, anders was ik nu bang.

Maar weet nu hoe het zit en hoe het zal gaan.

Daarom, kom nader tot uw Creator, is de enigste redding, de enigste kan ik zeggen.


Interessante info

29 september 2021


Gisteren kwam ik een hele interessante video tegen over de frequentie van het geluid (432 Hz).

The Flower of Life, het getal 9 etc.

Bekijk de video hieronder.

Sonische Geometrie:

De taal van frequentie en vorm

Video ► https://youtu.be/FY74AFQl2qQ?list=PLjCiPSDMOhfXTnju2w3ajyeVT21D38ho3


Wat probeerden de Rockefellers nog meer te verbergen?

21 maart 2021


Het Boek van Henoch vertaald door RH Charles toont een buitenaards ras van 200 niet-mensen die landde op de Aarde voor ons megalithische tijdperk. Henoch was vermoedelijk de overgrootvader van Noach.

Het boek werd in de Ge'ez taal geschreven, met Aramese fragmenten uit de Dode Zeerollen en een paar Griekse en Latijnse fragmenten, dus hoewel sommige ervan ten onrechte vertaald zijn geworden, schildert 'Henoch de zevende van Adam' als zijnde een hybride buitenaards / mens.

Hoewel wetenschappers geloven dat dit boek werd samengevoegd gedurende vele eeuwen, spreekt het van 'de kinderen van de engelen,' die 'niet zoals wij zijn.'

Velen geloven dat dit de gevallen engelen zijn die nu proberen om over deze planeet te heersen.

Related The Hidden History of the Human Race - Klaus Dona | Giants, Ancient Maps and Advanced Technology, Megalithic Sites, Elongated Skulls and More

Technologieën zoals CERN zijn zelfs gedacht oude buitenaardse technologie te zijn, ontwikkeld door hedendaagse illuminatie bloedlijnen. Net als de hiërogliefen van het oude Egypte die geavanceerde technologie portretteren voor de tijd, zoals een licht bol ( lamp), en luchtvaart, kan de 'gewone' man van onze tijd zich geheel niet bewust zijn van waarvoor deze technologieën werkelijk zijn bedoeld en waartoe zij in staat zijn.

Met deze talrijke artefacten verwijzend naar buitenaardse betrokkenheid bij onze beschaving, zou het dus moeilijk zijn om de getuigenissen van mensen als William Tompkins, een ex-werknemer van de US Navy te geloven, die zegt dat de Rand Corporation deelneemt aan een geheime buitenaardse proxy-oorlog ? RAND corporatie heeft naar verluidt antizwaartekracht voertuigen ontwikkeld die door ruimte en tijd kunnen reizen, en van Nikola Tesla werd gezegd vele jaren geleden die code te hebben gekraakt. Tesla beweerde, voordat hij stierf, publiekelijk dat hij in contact was met buitenaardse wezens.

Related William Tompkins Articles and Updates


Net als het boek van Henoch, verschafte Aldous Huxley een grote hoeveelheid informatie over de echte doelen van de Illuminatie voor de mensheid - het vernietigen van de oude wereld en opnieuw een maatschappij creëren naar hun imago. Een 1961 interview met Huxley legt dit duidelijk uit. Sommige bevestigden samen met Huxley dat, net als in het oude Egypte, een Faraonisch Cult die echte wetenschappers imiteren, proberen om gaten naar andere dimensies te slaan om hun Osiris voort te brengen. Ze willen de "Sterrenpoorten" overbruggen. CERN is gewoon een occulte toepassing van wetenschap voor de Illuminatie elite. Welke andere technologieën deze bloedlijn ons heeft ons onthouden, moet nu nog worden onthuld.

Related NASA Finds Evidence of Natural 'Portal' or 'Stargate' System | Hidden Magnetic Portals Around Earth


Bron: https://themindunleashed.com/2016/10/proof-of-aliens-in-ancient-egyptian-hieroglyphs-relics-hidden-in-rockefeller-museum.html


LUCHTSCHEPEN


Gina Maria Colvin Hill schreef op 20-03-2021:

Ik heb een korte video gemaakt van het enorme schip dat het luchtruim rond de zon binnenging. Het kwam niet samen zoals ik het wilde, maar ik heb het toch in elkaar gezet.

Bedankt voor het kijken!


Vrijmetselaars

Woensdag 3 maart 2021

Vrijmetselaars met de hoogste graden weten alle geheimen van onze Aarde en de Mensheid.

Waarom wordt dit toch verborgen gehouden voor de bevolking?

Waarom toch?

Wat weten zij meer van wat wij niet weten mogen weten?

Kosmos Ascensie Journaal

Dinsdag 9 februari 2021


EXPLOSIEVE STIJGING AAN INSTROOM FOTONENLICHT VAN > 1 MILJOEN!

Deze enorme tsunamigolf aan fotonenenergie moet eerst worden verteerd door ons fysiek lichaam met als gevolg; vermoeidheid en overbelast zenuwstelsel! De energie spoelt iedere cel schoon en perst oude stress (= gifstoffen) uit ons systeem. Bovendien versterkt/reflecteert het sneeuw nog eens het bronlicht!

De enorme lichtsnelheden geven verhoogde hartactiviteit= activatie van het hoger hart=boezems. Dit ervaar je als hartritmestoornissen/ hart overslaan en hart fladderen, benauwend gevoel rondom je keel en hoog op de borst. Nu worden we ons bewust van onze gedachten. Want denken is elektrisch en emotie is magnetisch!

SR pieken tot 64 Hz= lege ruimte ervaren, lege holten lopen snel vol met opgejaagde stress uit de cellen. Net als met de sneeuwjacht buiten; de opgejaagde sneeuw hoopt zich op als sneeuwduinen waar obstakels zijn. Zonnestormen; KP 2= matig. Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet onder invloed van de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen!

Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn onder invloed van opslag van zoutkristallen.

Huidige symptomen; immense keelpijn=lymfatisch weefselreiniging van keelchakra, snipverkouden of loopneus, druk rond chakra 5, druk rondom voorhoofd, achterhoofd, nek en schouders pijn tussen schouderbladen= grootste energieportaal vol oud zeer,, verstopte bijholten, grieperig, steenkoude vingertoppen en immense koude rillingen, beven, schokken, trillen, diepvrieskou, zwakke en pijnlijke benen en onderlichaam. pijnlijke voetzolen, spanning kaken, wazig zien, immens moe, stram en stijf,koortsig, hitte aanvallen, druk op de borst=activering thymus, moeheid en dan weer niet moe, hartfladderen, hartritmestoornissen, depressieve gevoelens= teken dat je aan het detoxen bent etc.

De snelheid neemt gigantisch toe en raakt ons in iedere celkern als een snel draaiende wervelwind of vortex. Ons lymfesysteem maakt overuren en onze thymusklier activeert nadat hij verschrompelt was geraakt vanaf onze puberteit en de hormonen het overnamen. Al het oude zeer en zwakke plekken worden aangeraakt [triggerpoints] en opgeruimd.

Als de thymus weer actief wordt dan zijn het net 2 grote kinderogen die de wereld inkijken en daar van alles ziet gebeuren en ook het vele leed ziet met eigen ogen en door eigen ogen, waardoor het kindje alles op zichzelf betrekt ook het leed van anderen.

Het kindje sluit zijn ogen voor alles wat hij zag, maar opende zijn ogen voor anderen die ditzelfde soort leed doormaakten en ging zich verantwoordelijk voelen om het leed te verzachten, te verlichten en zelfs weg te nemen.

Bij activering van de thymus gaan die ogen weer naar binnen toe open en zie jij je eigen kinderleed en al het oud zeer komt vanuit je onderlichaam=onderbewuste= de kelder naar je bovenlichaam oftewel je bovenwoning om het weer vanuit die kinderogen te zien en dat doet zeer! Je kunt nu enorm getriggerd worden! Het hele pijn-netwerk van 71000 ragfijne zenuwknoopjes wordt doorlicht!

Kijk maar eens om je heen? Wat maakt bij jou veel los in het heden en zijn nu te linken aan soortgelijke ervaringen uit je jeugd die je niet goed verwerkt en verteerd [ darmbrein] hebt en je daardoor allerlei kern-overtuigingen over jezelf aannam als de waarheid over jou! Alles werkt nu als een spiegel en die spiegel wordt steeds helderder.

We dienen onszelf te bevrijden van beperkingen, negatieve overtuigingen, van zelfhaat, zelfonderschatting; in deze radioactieve bron van onszelf vinden wij de garantie voor een gelukkig, eindeloos bestaan, zonder ziekte of lijden, op voorwaarde dat wij het Meesterschap van onszelf erkennen, dat wij het kind in ons hart dragen.

Kunnen wij de thymus met de veilige, geborgenheid schenkende oermoeder, de Maangodin vergelijken, dan kunnen wij het hart met de stralende Zonnegod vergelijken, het vaderlijke zelfbewustzijn. De thymusklier is een typische jeugdklier. Deze klier ligt achter het borstbeen, strekt zich aanvankelijk uit van de bovenkant van dit been tot nabij de hartstreek.

Nu worden we wakker en activeert de thymus en dus ons oud zeer dat via het lymfesysteem nu gezuiverd wordt tot in iedere cel en alle weefsels. Dat is het geschenk van de zuiverende universele energie die nu in hoge snelheden onze celkernen activeert en zuivert en dat geeft de fysieke ongemakken waar we doorheen gaan met zijn allen!

Door: Marjolein Ingrid Soulpursang ❤️


Time Lapse Camera

10 februari 2021


De dag is eindelijk daar!


Dave ten Hoor schreef:

Een hele trieste dag, als je het mij vraagt!

Onze Time Lapse Camera (TomTom Bandit) begint kapot te gaan. Dit vanwege de slijtage en tarra, en de vele time-lapses die we met deze camera hebben opgenomen. Ik moet onze time-lapses in stukken snijden, omdat de beeldkwaliteit en elektrische storingen bij deze camera vaker dan ooit zijn.

Maar laten we proberen met een donatievideo, een gloednieuwe camera financieren. Omdat zoals u weet, we geen inkomsten genereren en nergens door worden gefinancierd. We tonen geen advertenties en geen reclames, en ons kanaal is gebaseerd op hobby's.

Dus als je ons graag wilt helpen met een kleine donatie, zal dat GEWELDIG zijn. Hoe hoog het bedrag ook is. Als je iets kunt missen, zijn we zo dankbaar! Maak je geen zorgen als je er geen kunt missen. Ik zal het volledig begrijpen.

Donaties ► https://www.paypal.me/SkyLabZaamslag​ 

Like, Share, or Subscribe...

And God Bless

SkyLab on Truth


De Maanlanding hoax

15-02-2021


Om direct maar even door te pakken:

Maandagavond 15 februari 2021 om 20.00 uur:

Nasa's grote space comedy oftewel de maanlanding die nooit heeft plaatsgevonden.

Grotesk en verrassend, voor een komische avond afstemmen om 20.00 uur.

Enjoy!

Link ► https://www.facebook.com/frans.heslinga.1


De Adelaars Meditatie


Rosita Megchelenbrink schreef op 10 februari 2021:

De adelaars meditatie is de geestelijke wedergeboorte, wanneer je ziel er aan toe is en het is een één op één meditatie. Het is geen begeleidende meditatie in de zin van dat ik je voorkauw wat jij dient te zien, te voelen en/of te horen en het is beslist niet mogelijk op afstand. Daar is het ook veel te bijzonder voor.


Het is alleen maar mogelijk één op één, omdat het allemaal met jouw verleden te maken heeft, inclusief je vorige levens. Je hebt hier al je reïncarnaties naartoe geleefd.

Daarom kan ik jou tijdens de meditatie ook niet vertellen wat jij dient te voelen, dit komt uit het diepste van jouw onderbewustzijn. Ik begeleid je ergens naartoe en vanaf dat moment ga jij mij vertellen wat er allemaal binnen komt in jouw gedachtegang (het geestelijke).

Ik begeleid je bij het helen van je verleden als dit nog nodig is en ik begeleid je indien je al verder mag bij het ervaren van je wedergeboorte.

Dus eigenlijk ben ik ook een soort verloskundige haha.

Alleen knip ik de koorden niet door, maar herstel juist deze koorden.

Een geestelijke verloskundige (grapje).

Een verlossing is het absoluut.

Een diepere healing dan deze meditatie bestaat er echt niet.


Is tijdreizen mogelijk?

31 januari 2021


Ik (Dienie) las het volgende:

De vrijheidsstrijders zijn, via 'John Trump', de oom van de president Donald J. Trump en belangrijkste financierder van Nicola Tesla, enorm verweven met de Tesla technologie. Hun 'Secret Space Program' (SSP), is in een zeer ver gevorderd stadium. Trump zelf, heeft een extreem hoge IQ, en blijkt een, 5 dimensionale (buiten ruimte en tijd), schaakspeler, op top niveau te zijn. In de 'SSP' reizen ze door ruimte en tijd, waarmee ze de informatie verkrijgen die nodig is, om die stappen te nemen, die leiden naar de uiteindelijke bevrijding.

De basis van de Teslatechnologie bestaat uit portalen, vortexen en stargates, en wordt gebruikt om het universum beter te leren kennen en begrijpen. Ze maken gedurende hun reizen door de wormholes en portalen, enerzijds gebruik van enorme ruimteschepen, en anderzijds door middel van DNA. Hierbij visualiseer je de locatie waar je naar toe wilt reizen. Vervolgens zie jij jezelf daar staan, je opent je ogen en je hebt die bestemming bereikt.

Het reizen d.m.v. DNA, schijnt alleen door èchte mensen gebruikt te kunnen worden, dus niet door klonen of andere buitenaardse, niet menselijke, beschavingen. Die enorme ruimteschepen, kunnen een doorsnee van vele kilometers hebben en vervoeren de kleinere schepen. In Colorado is een geheime basis waar deze ruimteschepen worden gemaakt, om ze vervolgens in de ruimte in te zetten. Er zijn talloze films die hier over verhalen.

In die films wordt ons letterlijk getoond, hoe ver de technologie gevorderd is. Deze 'science fiction', is de harde realiteit en bestaat dus echt. Groter, sneller en beter is het motief achter de 'supersoldiers'. Ledematen kunnen eenvoudig worden veranderd. Denk hierbij aan de serie 'de Man van 6 miljoen', uit de jaren zeventig. De serie 'Fringe' en de film 'the 13th Floor', spelen zich af in parallelle werelden. In al deze werelden, kom je dubbelgangers van jezelf tegen.

De techniek om te verjongen, kom je daarin ook tegen. Het wordt toegepast om mensen uit andere tijdslijnen, in een jong lichaam, hun ervaringen op te laten doen. Vrouwen worden teruggebracht naar ongeveer 23 jaar, mannen naar ongeveer 28 jaar. Op deze manier worden ze in staat gesteld langer te leven. Verschillende' Bell com/NASA' medewerkers hebben in de afgelopen jaren verklaard, dat NASA niet over een aantal dingen heeft gelogen, maar over ALLES..!!

Alle beelden die ze ons uit de ruimte hebben laten zien , zijn CGI's ( Computer Generated Imagery). Dit houdt in, dat, willen we de waarheid achterhalen, we alles dat we hebben geleerd, los moeten laten, om op een hele nieuwe manier, onze realiteit waar te kunnen nemen.

Dus onszelf durven afvragen:


  • Is de aarde wel rond?
  • Zijn de sterren die we waarnemen aan de hemel wel echt?
  • Is dit onze echte aarde?
  • Is de zon die we dagelijks waarnemen onze echte zon, om maar iets te noemen.


Bron ► https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/ruimteschip-aarde-en-de-q-ontmaskering/


NEP-PANDEMIE


31-01-2021

Mensen, de pandemie is niets anders dan een instrument geweest om ons in het gareel te krijgen. Laat je niet meer testen en weiger categorisch een gentherapie, dat prikkie van Hugo, die het zelf verdomt...

Verbrandt de mondkapjes ritueel op straat bij donker, na 21.00 uur en bescherm de ondernemers die weer open gaan tegen de politie. Relschoppers kunnen door burgerarrest worden opgebracht.

Lees dit absoluut, dit is de bron van deze informatie ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/01/30/the-great-reset-heeft-gefaald-nu-gaan-er-vele-koppen-rollen-ook-in-nederland/

De Bataafsche Republiek zal uiteindelijk worden hersteld.

Maar de strijd is nog niet gestreden, omdat er vele, vele misdadigers nog gestraft dienen te worden.

Het is vrijwel zeker dat iedereen in kaart is gebracht. Schuldigen aan kindermisbruik, -moord en-handel zullen via Militaire Tribunalen voor het vuurpeloton worden geleid.

Het leger moet in Nederland ook vast beginnen met hekken rond Den Haag en Wassenaar op te bouwen en die gebieden behandelen als buitenlands territorium, wat door de militairen is bezet.

Iedereen die zich schuldig heeft gemaakt aan het strippen van de bevolking zal hardhandig uit de samenleving moeten worden verwijderd.

TOP-Down


BREAKING NEWS

31-01-2021


Beluister de onderstaande video en deel deze video zoveel mogelijk aub.

Link video ► https://youtu.be/1YbDCwYhQcA


31-01-2021

Plasma event

4 februari 2021


Ben nog aan het onderzoeken of er een plasma event komt in het jaar 2022. Wanneer je je onder de 1500 meter bevindt van de zeespiegel schijn je het niet te gaan overleven.

Hoge Beschaving?

6 februari 2021


Komt er, letterlijk, steeds meer 'boven water' van onze vorige Hoge Beschaving? En probeert Google Earth het te verdoezelen?

Google Ocean, gelanceerd in februari 2009, maakte een fotoshoot die iets doet denken aan het straatnetwerk. Het net van oversteeklijnen ligt op 1000 km van de kust van noordwest Afrika, vlakbij de Canarische Eilanden.′′ Een ongewone structuur is een rechthoek ter grootte van Wales. Binnenin is de rechthoek uitgeput door lijnen die onder een rechte hoek kruisen. De faciliteit ligt ongeveer duizend kilometer van de noordwestkust van Afrika bij de Canarische Eilanden.Exacte coördinaten van de vondst-31 graden 15 minuten 15,53 seconden noorderbreedte 24 graden 15 minuten 15,30 seconden van de westerse lengte. Een praktisch perfecte rechthoek merkte Bernie Bamford ' s luchtvaarttechnicus op met een hulpmiddel voor onderwateronderzoek.Laura Scott, die Google vertegenwoordigt, verklaarde dat informatie over het oceaanoppervlak vaak wordt verzameld met behulp van schepen waar sonars op geïnstalleerd zijn.Sonars worden gebruikt om de aflossing van de zeebodem te bepalen. Gladde lijnen komen overeen met de trajecten van scheepsbeweging terwijl de sonars worden ingeschakeld ". (Eurosmi).De plek die de aandacht van wetenschappers trok ligt 990 kilometer van de Westkust van Afrika voor de Canarische Eilanden - ongeveer hier. Google kondigde aan dat het ter viering van de derde verjaardag van Google Planet Earth een grote update heeft uitgebracht die gebruikers een ′′ duidelijker idee ′′ van het ondergrondse landschap van de aarde zal geven."′′ De nieuwe versie van Google Earth bevat accurate beelden in verschillende belangrijke gebieden van de oceaan met behulp van gegevens die de afgelopen drie jaar door onderzoeksexpedities zijn verzameld.Google Map komt nu overeen met de kaart die wordt gebruikt in de onderzoeksgemeenschap, waardoor het Google Planet Earth-programma veel nuttiger wordt als hulpmiddel voor cruiseplanning in onontgonnen gebieden".

Tekst en foto's via Helen Vetrova.

Bron ► https://www.facebook.com/photo?fbid=4340110786005290&set=pcb.2829477337329422


Tartarië, Oude Wereld Orde & Verborgen Geschiedenis

6 februari 2021


Dit vind ik echt enorm interessant.

Ik las zojuist in een groep op Facebook, met een gelijknamige naam als wat in de kop van dit verhaal staat, het volgende:

Uitleg over de Vrije Atmosferische Energie voorziening, en wat die antennes en masten betekenen die op oude foto's soms te zien zijn (maar ook veel gefotoshopt), en nog veel meer in de link:

https://www.tart-aria.info/en/science-fiction-or-not/

De Tartaarse Sterrensteden, waterwegen, rivieren en de imposante architectuur wereldwijd is ontworpen om elektromagnetische energie uit de ether te onttrekken.

Deze geavanceerde technologie werd door het Groot-Tartaarse Rijk gecreëerd, ontworpen en gebouwd.

Azië, Afrika, Europa, Oceanië en Noord- en Zuid-Amerika maakten deel uit van één enkele hoge Arisch-Tartaarse beschaving en hadden de architectuur volledig gericht op de winning van elektromagnetische energie. Deze technologie is al 7000 jaar hetzelfde.

De Tartaarse architectuur onderging lichte wijzigingen en invloeden al naar gelang de lokale kenmerken, zoals klimaat, cultuur en materiële hulpbronnen, maar behoudt de basisprincipes over de hele wereld.

Het wordt gekenmerkt door het gebruik van boogopeningen, kolommen, koepels en torens, naast details zoals roosvensters en muqarnas, symbolen van vibratie van elektromagnetische energie, wat inwerkt op moleculen en het gedrag van cellen verandert.

Alle krachtcentra van Tartarië, klein en groot, hadden pijporgels om te harmoniseren en de bevolking te genezen door geluidsgolven, wat nu bekend staat als "cymatics".

Met behulp van kwik verdeelden ze vrije atmosferische energie die aan iedereen toekwam.

Vandaag de dag zien we nog de torens, treinstations en andere voormalige krachtcentrales, in de vorm van kathedralen, kerken, moskeeën en verheidsgebouwen. Helaas produceren ze niet meer de energie van de Ether.

De Parasieten (duistere machthebbers) vernietigden en "stalen en vingen" de oude technologie op om deze via kabels te verdelen en op te laden en de mensen ervoor te laten betalen!

Bron tekst: @Marcia Ramalho

Bron ► https://www.facebook.com/groups/2256892771254551


LANDSGRENZEN

7 februari 2021


Gisteren las ik iets over landsgrenzen, dat dit ook een tool is van het verdeel en heers systeem. Bij sommige landen kun je het nog goed terug zien. Er is eenvoudig een recht stuk land afgebakend als zijnde een landsgrens. Het viel mij al eerder op. Op deze manier kun je ook de ontwikkeling volgen die zich in ons verleden voltrok. Want in welke periode zijn de lansgrenzen gemaakt?

Van daaruit vloeide zeer waarschijnlijk de landsvlaggen voort, eigenlijk is het best simpel om bepaalde ontwikkelingen te verklaren. Wat te denken van familewapens? Werd daarmee een stuk land gekaapt waarbij bepaalde eigen regels golden? Hoe zijn die eigenlijk ontstaan? Best interessant om eens te gaan onderzoeken.

Vroeger schijnt er een Oude Wereld orde te zijn geweest, nu wordt er gesproken over een Nieuwe Wereld Orde.

Zie video hieronder.Bye for Now ❤️


Dienie Kars

(Waarheidsvinder, schrijver en blogger)


NB:

Dit boek met de titel "Ik wil alles weten" wat ik sinds kort aan het schrijven ben (en voor iedereen te lezen is) bevat de ruwe versie, een soort van kladblok, wat ik in de loop der tijd vorm ga geven.

Soms zal ik dus nog zinnen of woorden aanpassen of alinea's verwijderen en/of aanpassen.

Wat ik eigenlijk wil zeggen: "Don't shoot the Messenger!"


Waardeert U mijn onderzoek en info?


Maak dan een keuze uit één van de onderstaande opties.

Of maak geen keuze, dat is mij ook goed.

U mag zelf keuzes maken...

U hebt nu de regie over Uw eigen keuzes...

Maar hebt U dat ook over Uw eigen leven?

Zijn er dingen die U dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks moet doen om grote problemen te voorkomen?

Denkt U hier eens heel goed over na?

Dat wilde ik U graag nog even meegeven...

Dit laatste is wellicht een wijze les of prikkel voor sommige onder ons...

PS. U mag mij altijd contacten wanneer U dat wenst.

Fijne dag ❤️

CONTACT  FACEBOOK VIDEO YOUTUBEMIJN DONEERACTIE MIJN WEBSHOPMIJN BLOG"Ik ben een boodschapper van Boven"


Waardeert U de inhoud van mijn blogs of artikelen?
Of heeft U een opmerking of vraag over een artikel of blog?

Stuur dan een e-mail naar: info@dieniekars.nl
 
Wilt U dit platform of mijn Missie graag financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn bankrek.nr. DE53 4035 1060 0073 8838 03 t.n.v. D. Kars met als omschrijving: DONATIE.
 
Tip: Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een boodschap.
Klik hier voor de webshop. Ook het delen van mijn blogs en/of artikelen is een mooie en goede vorm van supporting.

Mijn Telegram kanaal heet "HET GROTE ONTWAKEN" ► https://t.me/GesaraNederland
 
Alle info op dit platform mag vrij gedeeld worden met vermelding van de bron.

Alle rechten voorbehouden.

©2022 │ GO WITH THE FLOW ❤️  

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin