Free Life World 🍀

Welkom in mijn belevingswereld!

Vrijheid zoals ik dat ervaar hoeft nog niet jouw idee of gevoel van Vrijheid te zijn...

Tip: Doe dus ZELF ook onderzoek en ga eens nadenken wat voor jou Vrijheid werkelijk betekent...

Er zal een Nieuwe Wereld voor je open gaan...

Zoals mij dat ook is overkomen...

Welcome in The New World 🍀

Website Free Life World


Eind 2016 vroeg iemand mij of ik een eenvoudige website wilde maken met alleen tekst en een paar afbeeldingen. Dat wilde ik wel doen en heb deze website graag gemaakt, zodat de bevolking vooruit geholpen kan worden met humanitaire projecten.

www.freelife.world


Weet dat iedereen, (ook jij) een humanitair project kunt aanvragen middels de website van Free Life World. Heb je al een humanitair project ingediend bij Free Life World?

Hoe? Download het excel-bestand op de website en vul in wat U kunt invullen, de rest laat U open. Maak een mooie omschrijving van Uw humanitaire project (wens) en stuur dit samen met het ingevulde excel-bestand naar het e-mailadres wat op de website staat vermeld bij contact: projects-NL@freelife.world

Er zijn reeds goede en mooie humanitaire projecten ingediend en goedgekeurd bij Free Life World, waaronder Vrije energie, MED BEDS en Zelfvoorzienende Wooncommunes met gebruikmaking van Vrije energie voor gelijkgestemden.

Zodra de GESARA fondsen vrijkomen gaan deze als eerste van start. Wij zullen zelf de transitie (overgang) moeten maken naar een Nieuwe Vrije Wereld.

U mag nu zelf gaan beslissen of U Uw tijd, energie en/of kennis daaraan wilt geven.

GOD = Geven • Ontvangen • Delen ❤️

Vele handen maken Licht werk 🙏

Universe is Magic & Love is the Key ❤️

CONTACT  FACEBOOK VIDEO YOUTUBEMIJN DONEERACTIE MIJN WEBSHOPMIJN BLOG"Ik ben een boodschapper van Boven"


Waardeert U de inhoud van mijn blogs of artikelen?
Of heeft U een opmerking of vraag over een artikel of blog?

Stuur dan een e-mail naar: info@dieniekars.nl
 
Wilt U dit platform of mijn Missie graag financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn bankrek.nr. DE53 4035 1060 0073 8838 03 t.n.v. D. Kars met als omschrijving: DONATIE.
 
Tip: Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een boodschap.
Klik hier voor de webshop. Ook het delen van mijn blogs en/of artikelen is een mooie en goede vorm van supporting.

Mijn Telegram kanaal heet "HET GROTE ONTWAKEN" ► https://t.me/GesaraNederland
 
Alle info op dit platform mag vrij gedeeld worden met vermelding van de bron.

Alle rechten voorbehouden.

©2022 │ GO WITH THE FLOW ❤️  

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin