DONATIES


Wanneer U mij of mijn Missie financieel wilt ondersteunen kan dat door een Donatie of Gift middels één van de onderstaande opties over te maken, die geheel onderaan deze pagina staan vermeld.

Doordat ik ontwaakte ben ik financieel en maatschappelijk behoorlijk gecrashed in mijn leven.

In 2018 brak ik ook nog eens mijn rug, waarvan ik nu (anno 2021) nog steeds herstellende van ben.

Wanneer ik mijn financiële plaatje weer op orde heb krijg ik ook ruimte krijgen om eventuele betaalde therapiën in te zetten voor mijn rug, zolang we nog geen gebruik kunnen maken van de MED BEDS en kan ik ook een start gaan maken om mensen terug te betalen die nog geld van mij tegoed hebben.

Tot heden steek ik al mijn kennis, tijd en energie in het laten doen ontwaken van de bevolking en ze tools en handvaten aan te reiken om ons uiteindelijk te kunnen bevrijden van alle satanisten op onze aarde.

Tot heden steek ik al het geld wat binnen komt op mijn PAPYAL rekening om websites en platforms te kunnen realiseren en in materiaal om mijn websites up to date te houden. Onlangs crashten 2 laptops na elkaar, toen heb ik wat materiaal moeten kopen om mijn harde schijf te kunnen blijven gebruiken en om een verouderd toetsenbord aan te kunnen sluiten, wat ik mocht gebruiken van iemand.

Wanneer de satanisten geen macht meer hebben kunnen we een Nieuwe Wereld in harmonie gaan opbouwen met de ambassadeurs die zich hiervoor zelf hebben aangeboden, zijn geselecteerd en die zich in een juiste frequentie bevinden. Ik zal hier zelf ook gaan deelnemen, evenals vele andere ambassadeurs die ik ken.

Onze humanitaire projecten zullen dan door GESARA fondsen worden ondersteund. Wanneer U hier meer over wilt weten kunt U een kijkje nemen op de website die ik heb gemaakt met behulp van de donaties en de verkoop van T-shirts: www.freelifeworld.info. Zoals U zult zien besteed ik de gelden goed die binnen komen.

U mag mij ten alle tijden vragen stellen wanneer U iets niet geheel duidelijk is.


Waardeert U mijn werk en inspanningen voor de bevolking?

Zo ja, dit is ook de reden dat ik de mogelijkheid open stel om eventueel Donaties te kunnen ontvangen. Deze Donaties gebruik ik om mijn boodschap uit te kunnen dragen op internet en om mijn websites en platforms op te kunnen starten en deze voorts uit te kunnen breiden doormet eventueel vrijwilligers en/of medewerkers.

Mijn doel?

Doordat er nu massaal goede en juiste info wordt verspreid kan eindelijk de bevolking gaan ontwaken en denken en handelen in goede oplossingen, want dat is nu echt keihard nodig, we staan nu op een KANTELPUNT.

Mark my words: 12 april 2021

De deep state (cabal, oude nazi's) zijn momenteel bezig genocide (moord) te plegen op de wereldbevolking door middel van de vaccinaties, dit moet per direct gestopt worden!

Het is van cruciaal belang nu dat de bevolking tijdig geïnformeerd wordt wat er nu gaande is en welke info verborgen wordt gehouden voor de bevolking. Zodat we de sleutel vinden voor onze bevrijding, (ook innerlijke bevrijding) en we uiteindelijk als een Vrij mens kunnen gaan leven op onze mooie aarde. En dan tevens goede beslissingen kunnen gaan nemen op basis van de kennis die we dan hebben.

T-shirts met een boodschap ❤️

Het verspreiden van mijn boodschap combineer ik met de verkoop van T-shirts.

Op de T-shirts zijn verschillende teksten te lezen wat een eye-opener kan zijn voor diegenen die nog niet ontwaakt zijn.

Klik op de ondertaande button voor de shop.


Ruilsysteem

Tevens ben ik van plan een ruilsysteem te ontwikkelen van voedsel, water, eerste levensbehoeften, levensbenodigdheden, kennis, tijd en energie. Wanneer U deze plannen mede wilt ondersteunen kunt U mij een e-mail toezenden.


Humanitaire projecten

Wilt U samen met mij een nieuw business model, humanitair project of ruilmodel opstarten?

Ik sta er open voor, zie rechter of laatste button hieronder.

Laat Uw plan of idee maar horen!DONEERACTIE


Middels de doneeractie kunt U eventueel een bedrag doneren wanneer U mij of mijn Missie wilt ondersteunen.


Elk bedrag is welkom!

Klein en groot.


Link doneeractie ► 


De donaties die middels de Doneeractie binnen komen worden aangewend om mijn privéleven weer op orde te krijgen.


U kunt eventueel ook rechtstreeks doneren middels mijn bankrekening.


BANKREKENING / IBAN NUMMER:

DE53 4035 1060 0073 8838 03

Ten name van: D. Kars

Onder vermelding van Donatie of Gift


Dank U wel.


DONEREN MIDDELS MIJN PAYPAL ACCOUNT


Middels mijn PAYPAL account kunt U eventueel een bedrag doneren wanneer U mij of mijn Missie wilt ondersteunen.


Elk bedrag is welkom!


De bedragen die op mijn PAYPAL account binnenkomen zullen worden aangewend om het bereik van mijn websites en platforms te vergroten.


MIJN PAYPAL ACCOUNT:

https://paypal.me/GoFlow22


Onder vermelding van Donatie of Gift

Dank U wel.


HUMANITAIRE PROJECTEN


Wilt U samen met mij een nieuw business model opstarten of een humanitair project? Ik sta er open voor. Meld dan wat Uw aandeel zou kunnen zijn als meedenker, investeerder en/of als medebestuurder.


Stuur dan een e-mail naar:


Go-with-the-Flow-22@hotmail.com


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

CONTACT  FACEBOOK VIDEO YOUTUBEMIJN DONEERACTIE MIJN WEBSHOPMIJN BLOG"Ik ben een boodschapper van Boven"


Waardeert U de inhoud van mijn blogs of artikelen?
Of heeft U een opmerking of vraag over een artikel of blog?

Stuur dan een e-mail naar: info@dieniekars.nl
 
Wilt U dit platform of mijn Missie graag financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn bankrek.nr. DE53 4035 1060 0073 8838 03 t.n.v. D. Kars met als omschrijving: DONATIE.
 
Tip: Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een boodschap.
Klik hier voor de webshop. Ook het delen van mijn blogs en/of artikelen is een mooie en goede vorm van supporting.

Mijn Telegram kanaal heet "HET GROTE ONTWAKEN" ► https://t.me/GesaraNederland
 
Alle info op dit platform mag vrij gedeeld worden met vermelding van de bron.

Alle rechten voorbehouden.

©2022 │ GO WITH THE FLOW ❤️  

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin