Bronnen


Hieronder staan straks zeer waarschijnlijk heel veel verschillende bronnen van waaruit ik mijn informatie putte voor mijn boek "Go with the Flow ❤️ " en mijn blog "Freedom for All ❤️ ".

Het zullen diverse puzzelstukjes van mijn grote levenspuzzel zijn.

De Waarheid van ons Aardse bestaan ❤️


Waarschuwing:

Wanneer de informatie die je tegen komt teveel indruk (angst, twijfel, stress) op je maakt dan even een paar dagen laten rusten. Daar je anders teveel gestressed kan geraken in je hoofd en weggestopte trauma's dan ineens boven kunnen komen. Wanneer dat het geval is, besef dan dat je daar nog aan mag werken, sterkte!

Waarom ik je nu alvast sterkte toewens? Omdat ik al veel mensen heb zien crashen door de flashbacks die ze kregen, doordat ze getriggerd werden en oude herinneringen ineens naar boven kwamen. Je bent dus bij deze gewaarschuwd. Houd vooral je eigen frequentie (trilling, gemoedsrust) hoog om te overleven in je hoofd.

We leven momenteel in enerverende en interessante tijden ❤️

Informatie


Walter Jongenelis schreef in oktober 2020:

SAMEN weten we meer.

Demmink was gewoon een pedosexueel die ook link betaalde om sex te hebben met jonge mensen. Daarover is genoeg feitelijk materiaal te vinden. We hebben ook destijds de video's gezien die op Youtube te zien waren met de interviews met slachtoffers en ook de turkse politieman met de meeste kennis van zaken die korte tijd later om het leven kwam onder verdachte omstandigheden.

We weten dat Demmink ook een goede band had met ons Koningshuis en ook vooral met Beatrix. We weten ook dat diverse personen pedosexueel actief zijn geweest, waaronder Bernhard, Claus en Friso en dat vooral door SALOMONSSON een huisvriend destijds en grote misdadiger.

We weten van de pedonetwerken in NL vooral uit de tijd van Bernhard, Claus en Friso enorm veel details, maar veel is verjaard, van horen zeggen en onmogelijk hard te bewijzen tenzij gewerkt wordt met leugendetectie en paranormale hulp die contact kan leggen met de mensen die zijn vermoord of overleden.

De meeste daders zijn overleden, soms ook vermoord en ook hun moordenaars zijn later weer vermoord, dus sporen zijn behoorlijk uitgewist in de tijd. We weten dat het bewijsmateriaal dat in het bezit is van Adele vd Plas, ieder ander mens dan JD ernstig in de probemen zou brengen vanwege voldoende bewijslast en de verklaringen die zijn gedaan met de videobeelden.

Mensen met kennis beseffen de waarheid en kennen ook vele namen van hoge politici, bestuurders uit vooral VVD, CDA, PvdA en D66 die zijn gefilmd, gefotografeerd of beschreven door slachtoffers en genoemd door andere mensen. Klokkenluiders, mededaders en slachtoffers, alles loopt door elkaar heen.

Vaak waren de daders later de slachtoffers op jongere leeftijd uit bepaalde families. Geen THEORY maar FACTS internationaal en internationaal. Nederland was een SODOM en GOMORRA op het gebied van PEDOSEX en zelfs mensen als kardinaal Alfrink zijn hierbij betrokken geweest indien onze info juist is.

Ook mensen uit de Krijgsmacht op hoog niveau, rechters en de grote politieke namen uit het verleden. De meeste zijn nu niet meer in leven of uit de formele macht verdwenen die zij jaren hebben bekleed. De meest Christelijke figuren zijn de grootste misdadigers geweest. Vaak mensen met roots in Khazaria. Bepaalde families hebben meer kansen , maar binnen die families is ook meer aan misstanden geweest. Dus slachtoffers worden daders en groeien uit tot psychopaten in bepaalde gevallen.

Demmink weet te veel. SAMEN weten we ook veel dankzij de vele whistleblowers die niet wilden sterven zonder hun verhaal te doen en die vaak ook bedreigd zijn en sommigen zijn later vermoord of onder verdachte omstandigheden plotseling gestorven.

Duidelijk is dat het netwerk een internationaal netwerk is met ook veel mensen uit de wereld van het grote geld en grote roem en macht. Veel namen zijn bekend ook bij Trump en General Flynn , die ook getweet heeft daarover. Dus de beerput gaat open na de herverkiezing van Trump.

Trump heeft aangegeven niet voor zijn herverkiezing tot actie over te gaan om de verkiezingen niet te frustreren want het is duidelijk dat DNC een beerput is van corruptie en pedosexuele monsters, zogenaamde DEMONRATS.

Ook Nederland heeft demonrats in haar gelederen in de huidige politiek.

Must see: Eerste grote lichting zichtbaar - 150 objecten !!!


Ra Ra!

Acht maanden na de eerste waarnemingen van de UFO-vloot in een baan om de aarde, werd vanavond op 16 november 2020 een nieuwe verschijning van deze vloot geregistreerd. Een enorme groep UFO's verscheen tijdens een live-uitzending vanuit het internationale ruimtestation ISS.

Eerder verschenen verschillende UFO-vloten tijdens live-uitzendingen vanuit het ISS in februari en begin mei 2020.
Alle UFO's pasten niet in het gezichtsveld van de ISS-camera, maar hun totale aantal kan worden geteld en het zijn er meer dan 150. Dit zijn geen stadslichten die aanwezig zijn op uitzendingen vanuit het ISS, maar ze zijn gemakkelijk te onderscheiden door kleur en vorm, maar deze lichtgevende objecten kunnen niet worden verklaard door lichten steden of satellieten van Elon Musk.

Een simpele vraag rijst: als er meer dan 150 onbekende ruimtevoorwerpen in de baan van onze planeet vliegen, onder het ISS, waarom reageren Roscosmos of NASA of ESA dan op geen enkele manier op hun uiterlijk en vinden ze het niet nodig om aan het publiek uit te leggen wat voor soort vliegtuig ze zijn en wat ze erbij horen?

Bovendien vliegen deze UFO-vloten niet constant - nee, ze verschenen in november, mei en vanavond en verdwijnen vervolgens, maar waar en met welk doel komen ze in zulke aantallen aan?

Video ► https://youtu.be/n6K_VFfcTVY

PS. Gina weet de eindstrijd duidelijk uit te leggen ► https://youtu.be/ZpBRVyryPmM

Bron ► https://earth-chronicles.ru/news/2020-11-16-145916Twee Zonnen

Vele zagen dit al eerder!

Dat is waarschijnlijk ook een reden van de chemtrails en de reden waarom ik 3 jaar geleden op twitter kwam. We hebben sindsdien geen normale zonsondergang en zonsopkomst meer gehad. Maar weinig mensen is dat opgevallen.

Bron ► https://twitter.com/pufpufpafpaf/status/1247957626744459266


Twee Zonnen
Twee Zonnen

CONTACT  FACEBOOK VIDEO YOUTUBEMIJN DONEERACTIE MIJN WEBSHOPMIJN BLOG"Ik ben een boodschapper van Boven"


Waardeert U de inhoud van mijn blogs of artikelen?
Of heeft U een opmerking of vraag over een artikel of blog?

Stuur dan een e-mail naar: info@dieniekars.nl
 
Wilt U dit platform of mijn Missie graag financieel ondersteunen? Dat kan door een bedrag over te schrijven naar mijn bankrek.nr. DE53 4035 1060 0073 8838 03 t.n.v. D. Kars met als omschrijving: DONATIE.
 
Tip: Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een boodschap.
Klik hier voor de webshop. Ook het delen van mijn blogs en/of artikelen is een mooie en goede vorm van supporting.

Mijn Telegram kanaal heet "HET GROTE ONTWAKEN" ► https://t.me/GesaraNederland
 
Alle info op dit platform mag vrij gedeeld worden met vermelding van de bron.

Alle rechten voorbehouden.

©2022 │ GO WITH THE FLOW ❤️  

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin